Cooking essentials for de new professional chef : the food and beverage institute /

No. de Sistema: ( 321362 ) Clasificación LC: ( TX820 .C6 1997)
ISBN: ( 0471287172 )
Autor Corporativo: The Culinary Institute of America Staff.
Título: Cooking essentials for de new professional chef : the food and beverage institute /
Responsabilidad: Mary Deirdre Donovan , editor.
Edición: 1a ed.
Pie de imprenta: Canada : John Wiley and Sons, Inc . , 19947
Descripción física: xiv, 799 p. : ill. ; 28 cm.

Part 1. Introduction to the profession.-- Part 2. The foodservice professional.-- Part 3. Cooking in the professional kitchen.-- Part 4. The recipes.
Entradas Secundarias - Nombre Personal:
Deirdre Donovan, Mary. edit.
Entradas Secundarias - Nombres Corporativos:
The food and beverage institute.
Ítems:
Código de barras: [ 184810 ] Biblioteca: [ Biblioteca Magna ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]

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