Imagen de portada de Amazon
Imagen de Amazon.com
Imagen de OpenLibrary

Food processing operations modeling : design and analysis / editor, Joseph Irudayaraj.

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: New York : Marcel Dekker, c2001.Descripción: viii, 347 p. : il. ; 24 cmISBN:
  • 0824704886 (alk. paper)
Tema(s): Clasificación LoC:
  • TP370.9.M78 F6 2001
Contenidos:
"1. Predition models for thermophysical properties of foods.--2. Introduction to medelin and numerical simulation.--3. Aseptic processing of liquid and particulate foods.--4. Modeling moisture diffusion in food grains during adsorption.--5. Deep-fat frying of foods.--6. Mathematical modeling of microwave processing of foods: an overview.--7. Infrared heating of biological materials.--8. Modeling electrical resistance (""Ohmic"") heating of foods.--9. Stochastic finite-element analysis of thermal food processes.--10. Neutral networks aproach to modeling food processing."
Etiquetas de esta biblioteca: No hay etiquetas de esta biblioteca para este título. Ingresar para agregar etiquetas.
Valoración
    Valoración media: 0.0 (0 votos)
Existencias
Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Copia número Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras
03-Préstamo a 3 días (Libros) 03-Préstamo a 3 días (Libros) Biblioteca Magna a Acervo General TP370.9.M78 F6 2001 Disponible 103075
01-Préstamo Interno (Libros) 01-Préstamo Interno (Libros) Biblioteca Magna a Acervo General TP370.9.M78 F6 2001 V. 1 Ej. 01 Disponible Préstamo interno (etiqueta naranja) 091585

Incluye referencias bibliográficas e índice.

"1. Predition models for thermophysical properties of foods.--2. Introduction to medelin and numerical simulation.--3. Aseptic processing of liquid and particulate foods.--4. Modeling moisture diffusion in food grains during adsorption.--5. Deep-fat frying of foods.--6. Mathematical modeling of microwave processing of foods: an overview.--7. Infrared heating of biological materials.--8. Modeling electrical resistance (""Ohmic"") heating of foods.--9. Stochastic finite-element analysis of thermal food processes.--10. Neutral networks aproach to modeling food processing."

Sistema de Gestión Bibliotecaria Koha - Un desarrollo de L.B. Ulises Castrejón M. y L.I. Alejandro Castrejón M. para la Universidad Autónoma de Nayarit