Food plant sanitation / edited by Y.H. Hui ... [et al.].
Tipo de material:![Texto](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 0824707931 (acidfree paper)
- Sanitation-methods-United States
- Acervo
- Conservas alimenticias-Saneamiento
- Conservas alimenticias Medidas Sanitarias-Estados Unidos
- Contaminación de alimentos-Control-Prevención-Estados Unidos
- Food Contamination-prevention & control-United States
- Food Industry-standards-United States
- Food industry and trade-Sanitation
- TP373.6 .F6 2003
Contenidos:
Parte I.- Principles of food plant sanitation.-- Parte I.- Food contaminants.-- parte III.- Cleaning a food plant.-- Parte IV.- Workers in a food processing plant.-- Parte V.- Housekeeping in a food processing plant.-- Parte VI.- Quality assurance programs.-- Parte VII.- HACCP and product processing.-- Parte VIII.- Retail food sanitation.-- Parte IX.- Federal enforcement and food safety programs.
Tipo de ítem | Biblioteca actual | Colección | Signatura topográfica | Copia número | Estado | Notas | Fecha de vencimiento | Código de barras | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Biblioteca Magna a | Acervo General | TP373.6 .F6 2003 | V. 1 Ej. 02 | Disponible | 082637 | |||
![]() |
Biblioteca Magna a | Acervo General | TP373.6 .F6 2003 | V. 1 Ej. 01 | Disponible | Préstamo interno (etiqueta naranja) | 082636 |
Incluye referencias bibliográficas.
Parte I.- Principles of food plant sanitation.-- Parte I.- Food contaminants.-- parte III.- Cleaning a food plant.-- Parte IV.- Workers in a food processing plant.-- Parte V.- Housekeeping in a food processing plant.-- Parte VI.- Quality assurance programs.-- Parte VII.- HACCP and product processing.-- Parte VIII.- Retail food sanitation.-- Parte IX.- Federal enforcement and food safety programs.