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The ostrich : biology, production, and health / edición, D. C. Deeming.

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoDetalles de publicación: Nueva York : Cabi, 1999Descripción: x, 358 p. : il. ; 24 cmISBN:
  • 0851993508
  • 9780851993508
Otro título:
  • El avestruz : biología, producción y salud
  • Biology, production, and health
Tema(s): Clasificación LoC:
  • SF511 .O8 1999
Recursos en línea: Resumen: The ostrich is a relatively new agricultural animal in many parts of the world. However, there has been an upsurge of interest in ostrich farming, partly because of its healthy meat. This book reviews the world scientific literature on ostrich biology, production and health.
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01-Préstamo Interno (Libros) 01-Préstamo Interno (Libros) Biblioteca de la Unidad Académica de Veterinaria Acervo General SF511 .O8 1999 Disponible Préstamo interno (etiqueta naranja) 037454

The ostrich is a relatively new agricultural animal in many parts of the world. However, there has been an upsurge of interest in ostrich farming, partly because of its healthy meat. This book reviews the world scientific literature on ostrich biology, production and health.

Texto en Inglés.

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