Hospitality management accounting /

No. de Sistema: ( 326374 ) Clasificación LC: ( HF5686.H75 J3 2007)
ISBN: ( 9780471687894 )
Autor: Jagels, Martin G.
Título: Hospitality management accounting /
Responsabilidad: Martin G. Jagels, Catherine E. Ralston.
Edición: 9a ed.
Pie de imprenta: United States of America : Wiley, 2007
Descripción física: 596 p. : il. ; 24 cm.

Chapter 1. Basic financial accounting review.-- Chapter 2. Understanding financialstatements. Chapter 3. Analysis and interpretation of financial statements.-- Chapter 4. Ratio analysis.-- Chapter 5. Internal control.-- Chapter 6. The "botton-up" approach to pricing.-- Chapter 7. Cost management.-- Chapter 8. The cost-volume-profit approach to decisions.-- Chapter 9. Operations budgeting.-- Chapter 10. Statement of cash flows and working capital analysis.

Temas - Términos temáticos (Subjects--Topical Terms):

  • Hotels Accounting
  • Hoteles Contabilidad
  • Contabilidad administrativa.
  • Servicios de alimentación Contabilidad

  • Entradas Secundarias - Nombre Personal:
    Ralston, Catherine E. aut.
    Ítems:
    Código de barras: [ 194353 ] Biblioteca: [ Biblioteca de la Unidad Académica de Derecho ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]

    Sistema de Gestión Bibliotecaria Koha - Un desarrollo de L.B. Ulises Castrejón M. y L.I. Alejandro Castrejón M. para la Universidad Autónoma de Nayarit