Cereals and cereal products /
No. de Sistema: ( 321262 ) Clasificación LC: ( TX551 .H6 1988)
ISBN: ( 085186743X )
Autor: Holland, B.
Título: Cereals and cereal products /
Responsabilidad: B. Holland, I. D. Unwin, D. H. Buss.
Edición: 4a ed.
Pie de imprenta: Nottingham : Londres : Royal Society of Chemistry ; Ministry of Agriculture, Fisheries & Food, 1988
Descripción física: 147 p. ; 25 cm.
Serie: McCance and Widdowson's The composition of foods ; 3 .
Incluye referencias bibliográficas.
Introduction.-- Methods.-- Arrangement of the tables.-- Recipes.-- Tables.-- Symbols and addreviations.-- Flours, grains and starches.-- Rice.-- Pasta.-- Breads.-- Rolls.-- Breakfast cereals.-- Infant foods.-- Biscuits.-- Cakes.-- Pastry.-- Buns and pastries.-- Puddings.-- Savouries.-- Phytic acid.-- Cholesterol.
Alimentos Composición Tablas. Granos Composición Tablas. Productos de cereales.
Entradas Secundarias - Nombre Personal:
Unwin, I. D., coaut.
Buss, D. H., caout.
Ítems:
Código de barras: [ 184524 ] Biblioteca: [ Biblioteca Magna ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]
ISBN: ( 085186743X )
Autor: Holland, B.
Título: Cereals and cereal products /
Responsabilidad: B. Holland, I. D. Unwin, D. H. Buss.
Edición: 4a ed.
Pie de imprenta: Nottingham : Londres : Royal Society of Chemistry ; Ministry of Agriculture, Fisheries & Food, 1988
Descripción física: 147 p. ; 25 cm.
Serie: McCance and Widdowson's The composition of foods ; 3 .
Incluye referencias bibliográficas.
Introduction.-- Methods.-- Arrangement of the tables.-- Recipes.-- Tables.-- Symbols and addreviations.-- Flours, grains and starches.-- Rice.-- Pasta.-- Breads.-- Rolls.-- Breakfast cereals.-- Infant foods.-- Biscuits.-- Cakes.-- Pastry.-- Buns and pastries.-- Puddings.-- Savouries.-- Phytic acid.-- Cholesterol.
Temas - Términos temáticos (Subjects--Topical Terms):
Entradas Secundarias - Nombre Personal:
Unwin, I. D., coaut.
Buss, D. H., caout.
Ítems:
Código de barras: [ 184524 ] Biblioteca: [ Biblioteca Magna ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]