Cereals and cereal products /

No. de Sistema: ( 321262 ) Clasificación LC: ( TX551 .H6 1988)
ISBN: ( 085186743X )
Autor: Holland, B.
Título: Cereals and cereal products /
Responsabilidad: B. Holland, I. D. Unwin, D. H. Buss.
Edición: 4a ed.
Pie de imprenta: Nottingham : Londres : Royal Society of Chemistry ; Ministry of Agriculture, Fisheries & Food, 1988
Descripción física: 147 p. ; 25 cm.
Serie: McCance and Widdowson's The composition of foods ; 3 .

Incluye referencias bibliográficas.

Introduction.-- Methods.-- Arrangement of the tables.-- Recipes.-- Tables.-- Symbols and addreviations.-- Flours, grains and starches.-- Rice.-- Pasta.-- Breads.-- Rolls.-- Breakfast cereals.-- Infant foods.-- Biscuits.-- Cakes.-- Pastry.-- Buns and pastries.-- Puddings.-- Savouries.-- Phytic acid.-- Cholesterol.

Temas - Términos temáticos (Subjects--Topical Terms):

  • Alimentos Composición Tablas.
  • Granos Composición Tablas.
  • Productos de cereales.

  • Entradas Secundarias - Nombre Personal:
    Unwin, I. D., coaut.
    Buss, D. H., caout.
    Ítems:
    Código de barras: [ 184524 ] Biblioteca: [ Biblioteca Magna ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]

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