Korean food, the impression : mixing, wrapping, and immersing : meddling foods together /

No. de Sistema: ( 295755 ) Clasificación LC: ( TX724.5.K65 O74 2010)
ISBN: ( 8970908005 ) ( 9788970908007 )
Título: Korean food, the impression : mixing, wrapping, and immersing : meddling foods together /
Responsabilidad: edición, Gi-Sook Lee.
Edición: 1a ed.
Pie de imprenta: Seúl, Corea : Dong-A Ilbo, 2010
Descripción física: 223 p. : il. ; 26 cm.
Notas:
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"1. Simple and healthy meals.-- 2. Royal and aristocratic cuisine: a half-millennium tradition.-- 3. Korean cuisine meets western style.-- 4. Modern korean food: a casual twist on tradition.-- 5. Temple food: a table full of nature.-- Food of harmony: various bibimbap.-- 6. Korean cuisine in the world's metropolitan cities.-- 7. Simple health food dishes.-- 8. Appetizers served with liquor.-- 9. Makgeolli bars: trendy bars for the new generation.-- 10. Simple street snacks.-- 11. Fusion style snack café.-- 12. Back to the tradition: trendy, tasty korean desserts."

Temas - Términos temáticos (Subjects--Topical Terms):

  • Hábitos alimenticios-Corea del Sur
  • Cocina coreana
  • Cooking, Korean

  • Entradas Secundarias - Nombre Personal:
    Lee, Gi-Sook, ed.
    Ítems:
    Código de barras: [ 168708 ] Biblioteca: [ Biblioteca Magna ] Colección/Fondo: [Fondo Coreano] Tipo de ítem: [ 05-Libros, F. Coreano ]

    Sistema de Gestión Bibliotecaria Koha - Un desarrollo de L.B. Ulises Castrejón M. y L.I. Alejandro Castrejón M. para la Universidad Autónoma de Nayarit