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_cMX-TeUDD
050 0 4 _aS592.8
_b.W6 2003
100 1 _aWolf, Benjamin,
_d1913-
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245 1 0 _aSustainable soils :
_bthe place of organic matter in sustaining soils and their productivity /
_cBenjamin Wolf, George H. Snyder.
260 _aNew York :
_bHaworth Press,
_c2003
300 _axx, 352 p. :
_bill. ;
_c22 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas e índice.
505 8 _aCapítulo 1.- Intensive agriculture and food production.-- Capítulo 2.- Basic concepts of organic matter.-- Capítulo 3.- organic matter as a source of nutrients.-- Capítulo 4.- Physical qualities.-- Capítulo 5.- Biological effects of organic matter.-- Capítulo 6.- Adding organic matter.--Capítulo 7.- Adding organic matter not grown in place.-- Capítulo 8.- Placement of organic matter.-- Capítulo 9.- Conservation tillage.-- Capítulo 10.- Changes brought about by conservation tillage.-- Capítulo 11.- Putting it all together: combining organic matter additions with conservation tillage.
650 4 _aLabranza
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650 4 _aConservation tillage
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700 1 _aSnyder, G. H.
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