000 00999nam a2200289 a 4500
003 MX-TeUDD
005 20240531091211.0
008 040831s2003 fluad g 001 0 eng c
020 _a0849313724 (alk. paper)
040 _aMX-TeUDD
_bspa
_cMX-TeUDD
050 0 4 _aQP144.F85
_bH3 2003
245 0 0 _aHandbook of fermented functional foods /
_cedición, Edward R. Farnworth.
260 _aBoca Raton, FL :
_bCRC,
_c2003
300 _a390 p. :
_bil., gráf. ;
_c24 cm.
490 0 _aFunctional foods and nutraceuticals
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 4 _aNutrition
_912774
650 4 _aAlimentos fermentados-Aspectos sanitarios-Manuales
_9142785
650 4 _aAlimentos funcionales-Manuales
_9142786
650 4 _aFermentation
_9142787
650 4 _aFood Microbiology
_928660
650 4 _aFunctional foods-Handbooks, manuals, etc
_9142788
700 1 _aFarnworth, Edward R.,
_eed.
_9142789
905 _aAcervo
906 _aPaty
_b20040831
942 _cBK01
_2lcc
999 _c265101
_d265101
907 _c1156
_dHéctor Manuel Martínez Rivera