000 00869nam a2200265 a 4500
003 MX-TeUDD
005 20220429113738.0
008 040830b2001 pauad||g |||| 00| 0 eng c
020 _a1566769604
040 _aMX-TeUDD
_bspa
_cMX-TeUDD
050 0 4 _aTP453.P7
_bC4 2001
245 0 0 _aChemical and functional properties of food proteins /
_cedición, Zdzislaw E. Sikorski.
260 _aBoca Raton :
_bCRC,
_c2001
300 _axiv, 490 p. :
_bil., gráf. ;
_c23 cm.
490 0 _aChemical and functional properties of food components
504 _aBibliografía: p. 469-471.
650 4 _aProteins
_941898
650 4 _aAlimentos-Contenido de proteínas
_941899
650 4 _aFood-Protein content
_941900
650 4 _aProteínas
_927714
700 1 _aSikorski, Zdzislaw E.,
_eed.
_933758
905 _aAcervo
906 _aPaty
_b20040830
942 _cBK01
_2lcc
999 _c265065
_d265065