000 00941nam a2200265 a 4500
003 MX-TeUDD
005 20240528180322.0
008 991125s2001 fluad g 001 0 eng c
020 _a0849389763
040 _aMX-TeUDD
_bspa
_cMX-TeUDD
050 0 4 _aTP373.3
_b.F6 2001
245 0 0 _aFood shelf life stability :
_bchemical, biochemical, and microbiological changes /
_cedición, N. A. Michael Eskin, David S. Robinson.
246 2 _aChemical, biochemical, and microbiological changes.
260 _aBoca Raton, Fla. :
_bCRC,
_c2001
300 _a370 p. :
_bil., gráf. ;
_c24 cm.
490 0 _aContemporary food science
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
650 4 _aAlimentos-Caducidad
_9135091
650 4 _aAlimentos-Almacenamiento
_919446
700 1 _aRobinson, David S.,
_eed.
_931105
700 1 _aEskin, N. A. Michael,
_eed.
_9135092
905 _aAcervo
906 _aSIABUC
_b20020624
942 _cBK01
_2lcc
999 _c252808
_d252808
907 _c1153
_dMaría del Rayo Partida Ramírez