000 00890nam a2200277 a 4500
003 MX-TeUDD
005 20240430121606.0
008 991125s1999 mnuabd g 001 0 eng c
020 _a0913250481
040 _aMX-TeUDD
_bspa
_cMX-TeUDD
050 0 4 _aSB191.M2
_bC6 1999
245 0 0 _aCorn :
_bchemistry and technology /
_cedición, Stanley A. Watson, Paul E. Ramstad.
246 2 _aChemistry and technology.
260 _aSt. Paul, Minn. :
_bAmerican Association of Cereal Chemists,
_c1999
300 _a605 p. :
_bil., gráf. ;
_c24 cm.
490 0 _aAACC monograph
504 _aIncluye bibliografía.
650 4 _aProductos de maíz
_994647
650 4 _aMaíz
_925643
650 4 _aMaíz-Composición
_994648
700 1 _aRamstad, Paul E.,
_eed.
_994649
700 1 _aWatson, Stanley A.,
_eed.
_994650
905 _aAcervo
906 _aSIABUC
_b20020624
942 _cBK01
_2lcc
999 _c250328
_d250328
907 _c7
_dAndre Elias Carrillo Hernández