000 00962nam a2200265 a 4500
003 MX-TeUDD
005 20220328124623.0
008 991125b1998 enkad||fr|||| 00| 0 eng d
020 _a0751403822
040 _aMX-TeUDD
_bspa
_cMX-TeUDD
050 0 4 _aTX553.W3
_bP7 1998
111 2 _aInternational Symposium on the Properties of Water in Food
_n(6th :
_d1996 :
_cSanta Rosa, Calif.)
_934987
245 0 4 _aThe properties of water in foods :
_bISOPOW 6 /
_cedición, David S. Reid.
246 2 _aISOPOW six.
260 _aLondres, Inglaterra :
_bBlackie Academic & Professional,
_c1998
300 _axviii, 512 p. :
_bil., gráf. ;
_c24 cm.
504 _aIncluye referencias bibliográficas.
526 8 _aCbap
650 4 _aIndustria y comercio de alimentos
_vCongresos
_933505
650 4 _aAlimentos
_vCongresos
_xActividad del agua
_934988
700 1 _aReid, David S.,
_eed.
_934989
905 _aAcervo
906 _aSIABUC
_b20020624
942 _cBK01
_2lcc
999 _c243211
_d243211