No. de Sistema: ( 296396 ) Clasificación LC: ( TX724.5.K65 C5 1985)
ISBN: ( 0930878485 ) ( 9780930878481 )
Autor: Chin-hwa, Noh.
Título: Traditional Korean cooking : snacks & basic side dishes /
Responsabilidad: Noh Chin-hwa.
Edición: 1a ed. Edición revisada (2007).
Pie de imprenta: Elizabeth, N.J. : Hollym International Corp., 1985
Descripción física: 78 p. : col. il. ; 26 cm.
Serie: All-time favorite korean recipe cookbook ; 3 .
Notas:
Recetas favoritas de comida coreana.
El ejemplar se encuentra para su consulta en el Centro de Información.

Traditional Korean recipes including desserts, bean curd dishes, basic side dishes and a variety of kimchis, a spicy fermented pickle have been chosen from the best of Korean cooking. These popular Korean snacks are very appealing for family meals as well as for entertaining guests. Over 340 color photos will teach and inspire the cook to follow each individual recipe.

Texto en Inglés.

Temas - Términos temáticos (Subjects--Topical Terms):

  • Hábitos alimenticios-Corea
  • Cocina-Manuales
  • Cocina coreana
  • Comidas y banquetes-Corea
  • Cooking, Korean
  • Gastronomía-Corea

  • Ítems:
    Código de barras: [ 170936 ] Biblioteca: [ Biblioteca Magna ] Colección/Fondo: [Fondo Coreano] Tipo de ítem: [ 05-Libros, F. Coreano ]