No. de Sistema: ( 270031 ) Clasificación LC: ( TP370.9.M78 F6 2001)
ISBN: ( 0824704886 (alk. paper) )
Título: Food processing operations modeling : design and analysis /
Responsabilidad: editor, Joseph Irudayaraj.
Pie de imprenta: New York : Marcel Dekker, c2001.
Descripción física: viii, 347 p. : il. ; 24 cm.
Incluye referencias bibliográficas e índice.
"1. Predition models for thermophysical properties of foods.--2. Introduction to medelin and numerical simulation.--3. Aseptic processing of liquid and particulate foods.--4. Modeling moisture diffusion in food grains during adsorption.--5. Deep-fat frying of foods.--6. Mathematical modeling of microwave processing of foods: an overview.--7. Infrared heating of biological materials.--8. Modeling electrical resistance (""Ohmic"") heating of foods.--9. Stochastic finite-element analysis of thermal food processes.--10. Neutral networks aproach to modeling food processing."
Temas - Términos temáticos (Subjects--Topical Terms):
Tecnología de alimentos-análisisFood industry and trade-Mathematical models
Entradas Secundarias - Nombre Personal:
Irudayaraj, Joseph, ed.
Ítems:
Código de barras: [ 103075 ] Biblioteca: [ Biblioteca Magna ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 03-Préstamo a 3 días (Libros) ]
Código de barras: [ 091585 ] Biblioteca: [ Biblioteca Magna ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]