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Rye: production, chemistry, and technology / edición, Walter Bushuk.

Colaborador(es): Tipo de material: TextoTextoSeries Monograph series ; 5Detalles de publicación: Saint Paul, Minnesota; Estados Unidos : American Association of Cereal Chemists, 1976Descripción: 181 p. : il. ; 24 cmISBN:
  • 0913250112
  • 9780913250112
Otro título:
  • Centeno : producción, química, y tecnología
  • Production, Chemistry, and Technology
Tema(s): Clasificación LoC:
  • SB191.R9 Y4 1976
Resumen: Rye: Production, Chemistry, and Technology, Second Edition is a must-have reference for food professionals who want to gain an understanding of this versatile grain as a basis for improving rye production and the quality and development of finished products made from rye.
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Tipo de ítem Biblioteca actual Colección Signatura topográfica Estado Notas Fecha de vencimiento Código de barras
01-Préstamo Interno (Libros) 01-Préstamo Interno (Libros) Biblioteca de la Unidad Académica de Agricultura Acervo General SB191.R9 Y4 1976 Disponible Préstamo interno (etiqueta naranja) 030721

Incluye referencias bibliográficas.

Rye: Production, Chemistry, and Technology, Second Edition is a must-have reference for food professionals who want to gain an understanding of this versatile grain as a basis for improving rye production and the quality and development of finished products made from rye.

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