Postharvest biology and biotechnology /
No. de Sistema: ( 325786 ) Clasificación LC: ( SB175 .P6 1978)
ISBN: ( 0917678052 )
Título: Postharvest biology and biotechnology /
Responsabilidad: Editor; Herrbert O. Hultin, Max Milner.
Pie de imprenta: United States of America : Food & nutrition press,inc., 1978
Descripción física: 462 p. : il. ; 23 cm.
Bibliografía: p. 445-448
1. Biochimical changes in edible plant tissue during maturation and storage.-- 2. Response of plant tissues to stress conditions.-- 3. Native structure of edible plant tissues and effects of disruption.-- Quality attributes of edible plant tissues.
Food crops Postharvest technology. Cultivos alimenticios Tecnología postcosecha. Cultivos alimenticios Biotecnología.
Entradas Secundarias - Nombre Personal:
Hultin, Herbert o., edit.
Milner, Max, edit.
Ítems:
Código de barras: [ 193728 ] Biblioteca: [ Biblioteca de la Unidad Académica de Derecho ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]
ISBN: ( 0917678052 )
Título: Postharvest biology and biotechnology /
Responsabilidad: Editor; Herrbert O. Hultin, Max Milner.
Pie de imprenta: United States of America : Food & nutrition press,inc., 1978
Descripción física: 462 p. : il. ; 23 cm.
Bibliografía: p. 445-448
1. Biochimical changes in edible plant tissue during maturation and storage.-- 2. Response of plant tissues to stress conditions.-- 3. Native structure of edible plant tissues and effects of disruption.-- Quality attributes of edible plant tissues.
Temas - Términos temáticos (Subjects--Topical Terms):
Entradas Secundarias - Nombre Personal:
Hultin, Herbert o., edit.
Milner, Max, edit.
Ítems:
Código de barras: [ 193728 ] Biblioteca: [ Biblioteca de la Unidad Académica de Derecho ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]