Sorghum and Millets : Chemistry and Technology /

No. de Sistema: ( 250326 ) Clasificación LC: ( SB191.S7 O7 1995)
ISBN: ( 0913250848 ) ( 9780913250846 )
Título: Sorghum and Millets : Chemistry and Technology /
Responsabilidad: edición, David A.V. Dendy.
Pie de imprenta: Saint Paul, Minnesota; Estados Unidos : American Association of Cereal Chemists, 1995
Descripción física: 406 p. : il. ; 24 cm.

Much sorghum and millet research focuses primarily on enhancing yields and production. This significant reference fills a void by compiling essential knowledge on the history, breeding, production, grain chemistry, nutritional quality, handling, and uses of these important cereals.

Temas - Términos temáticos (Subjects--Topical Terms):

  • Sorgo-Mejoramiento selectivo
  • Agricultura-Libros de texto
  • Cereales-Almacenamiento
  • Cereales-Producción
  • Cerveza
  • Fermentación
  • Forraje
  • Sorghum
  • Sorgo
  • Sorgo-Análisis

  • Entradas Secundarias - Nombre Personal:
    Dendy, David A.V., ed.
    Ítems:
    Código de barras: [ 029426 ] Biblioteca: [ Biblioteca de la Unidad Académica de Agricultura ] Colección/Fondo: [Acervo General] Tipo de ítem: [ 01-Préstamo Interno (Libros) ]

    Sistema de Gestión Bibliotecaria Koha - Un desarrollo de L.B. Ulises Castrejón M. y L.I. Alejandro Castrejón M. para la Universidad Autónoma de Nayarit